گاز آرگون Argon Gas

فروش گاز آرگون-سپهر گاز کاویان

فروش گاز آرگون | فروش گاز Ar | فروش Argon | گاز آرگون | آرگون | آرگون وارداتی | Ar | Argon

شرکت سپهرگاز کاویان تولید کننده انواع گاز آرگون جهت دستگاه کوانتومتری ،MRF، فروش گاز آرگون جهت محافظت جوش و… دارای سرتیفیکیت و گواهینامه معتبر میباشد. شرکت سپهرگازکاویان آزمایشگاه مرجع اداره استاندارد در زمینه تولید کننده و وارد کننده گاز آرگون جهت صنایع مختلف و تجهیزات آزمایشگاهی و دستگاه های کوانتومتری و مخلوط گازی (گازهای کالیبراسیون) با کیفیت بالا و تمامی تجهیزات وابسته به صنایع مختلف فعال می باشد.
حجم سیلندر و کپسول های موجود برای شارژ گاز آرگون عبارتست از: سیلندر 5 لیتری, سیلندر 10 لیتری, سیلندر 20 لیتری, سیلندر 40 لیتری, سیلندر 50 لیتری با شیرهای S3DIN6 , B

با توجه به کاربردی بودن گاز آرگون برآن شدیم تا نکاتی در مورد گاز آرگون، تاریخچه این گاز، ویژگی‌ها، منابع تولید، کاربردهای این گاز در صنایع مختلف، خطرات و اثرات زیست محیطی گاز آرگون را مورد بحث قرار دهیم.

در ابتدا بهتر است با ویژگی‌های اولیه گاز آرگون آشنا شویم:

گاز آرگون (Argon Gas) با علامت اختصاریAr :

آرگون گازی بی‌اثر و غیرواکنش‌پذیر است که در گروه 18 جدول تناوبی وجود دارد. در صنایع کاربرد زیادی دارد. خطرات زیست محیطی خاصی برای گاز آرگون گزارش نشده است ولی تنفس این گاز برای چند دقیقه ممکن است باعث مرگ شود.

در جدول عناصر در گروه گازهای نجيب قرار دارد و عدد اتمی آن 18 مي‌باشد. نام آرگون از واژه‌ای يونانی به معنی تنبل يا غيرفعال آمده است و دليل اين نامگذاری این است که این گاز بی‌اثر است و فعالیت شیمیایی ندارد.

گازهای نجیب همه در دمای اتاق، گاز هستند به غیر از هلیوم، گازهای نجیب دارای آرایش الکترونی ns2 np6 هستند.

گازهای گروه 18 تک اتمی هستند و به مقدار کم در اتمسفر یافت می‌شوند. در طبیعت از گاز آرگون سه نوع ایزوتوپ تشکیل شده است. تعداد 12 رادیو اکتیو دیگر نیز از این عنصر وجود دارد.

تاریخچه گاز آرگون

هنری کاوندیش در سال 1785 احتمال وجود آرگون در هوا را گزارش کرد. ولی برای نخستین بار، جان استرات و ویلیام رمزی در 1894 توانستند آرگون را از هوا جداسازی کنند. در این آزمایش، آن‌ها همه نیتروژن، اکسیژن، کربن دی‌اکسید و آب موجود در هوا را از یکدیگر جدا کردند و به این نتیجه رسیدند که نیتروژن موجود در هوا، %1.5سنگین‌تر از نیتروژن تولید شده از ترکیب‌های شیمیایی است. این تفاوت غیر قابل توجیه، توجه آن‌ها را به خود جلب کرد و پس از چند ماه، نتیجه گرفتند که گاز دیگری در هوا وجود دارد که با نیتروژن مخلوط شده‌است. پیش از آن، در سال 1882 اثر آرگون در دو پژوهش جداگانه توسط نوال و هارتلی مشاهده شد. هر دو نفر، خط‌های جدیدی در طیف جذبی هوا مشاهده کردند، ولی نتوانستند عنصر سازنده این خط‌ها را شناسایی کنند. آرگون نخستین گاز نجیبی بود که شناسایی شد.

خواص گاز آرگون|فرمول گازآرگون|عدداتمی آرگون|خطرات گاز آرگون|اثر گاز آرگون|مصرف گاز آرگون|میکس آرگون|ترکیب گازی آرگون|گاز کالیبراسیون آرگون|گاز آرگون جوشکاری|گاز آرگون دراسپکتروسکوپی|خرید آرگون|قیمت آرگون

خواص شیمیایی و فیزیکی گاز آرگون

آرگون گازی بی‌بو ،بی‌رنگ ،که تحت تأثیر ولتاژ بالا به رنگ متمایل به آبی روشن در می آید. این گاز توسط Lord Rayleigh فیزیکدان انگلیسی و William Ramsay شیمیست اسکاتلندی در سال 1894 کشف گردید آرگون بسیار ساکن و ناشناخته در ترکیبات واقعی شیمیایی است. آرگون به مقدار کم در اتمسفر است و جدایش آن از هوا صورت می گیرد. به صورت عادی به آزمایشگاه حمل نمی شود بلکه به صورت سیلندرهای تحت فشار ارائه می شود .
گاز آرگون از تقطیر جز به جز هوای مایع به دست می آید زیرا اتمسفر زمین حاوی %0.94 آرگون می باشد. در اتمسفر مریخ 1.6 درصد آرگون 40 و حدود 5ppm آرگون 36 وجود دارد.
آرگون قابلیت حلالیت در آب را دارد و همانطور که اکسیژن در آب حل می شود آرگون نیز حل می شود. آرگون گازی بیرنگ ، بی‌بو است و به هر دو حالت مایع و گاز موجود می باشد. آرگون گاز بی اثر است و ترکیب شیمایی خاصی تا کنون از این عنصر شناخته نشده است مثل گازهای کریپتون گزنون و رادون.
آرگون در طبیعت از ترکیب سه نوع ایزوتوپ تشکیل شده است. تعداد 12 رادیواکتیو دیگر نیز از این عنصر شناخته شده است .
موارد استفاده این عنصر شامل لامپهای الکتریکی ، لامپهای فلورسانس با فشار 400 پاسکال و در صنعت عکاسی و لامپهای گرم و مشتعل مورد استفاده قرار می گیرد. آرگون همچنین به علت اینکه یک گاز بی اثر است در جوشکاری برقی و برش کاری و به عنوان روکش برای تولیدات تیتانیوم و دیگر عناصر واکنش دهنده مورد استفاده قرار می گیرد. و یک عامل حفاظتی برای رشد کریستالهای ژرمانیوم و سیلیسیوم می باشد.
انحلال‌پذیری آرگون در آب، تقریباً مشابه اکسیژن است. در هر دمایی، بی‌رنگ و بی‌بو، غیرآتش‌گیر و غیرسمی است. آرگون در شرایط معمول، واکنش شیمیایی انجام نمی‌دهد و هیچ ترکیب شیمیایی پایدار تأیید شده‌ای در دمای اتاق، شکل نمی‌دهد.
در سال 2000 پژوهشگرانی از دانشگاه هلسینکی، نخستین مشاهده تشکیل ترکیب شیمیایی توسط آرگون را گزارش دادند. در این پژوهش، ماده آرگون فلوروهیدرید (HArF) ساخته شد که در دمای پایین‌تر از 17 کلوین پایدار بود. بر پایه محاسبات نظری، پیش‌بینی می‌شود که بعضی از ترکیبات شیمیایی دارای آرگون می‌توانند در شرایط معمول، پایدار باشند. ولی تاکنون روشی برای تولید این ترکیبات ارائه نشده‌است.
آرگون 2.5 مرتبه حل شدنی تر از نیتروژن در آب است و تقریبا قابلیت حل شدن آن شبیه اکسیژن است . این عنصر شیمیایی ساکن ، در هر دو حالت گاز و مایع خود بی اثر است . هیچگونه ترکیب واقعی که شامل آرگون باشد ، شناخته نشده است.
آرگون %0.934 حجمی و %1.288 جرمی اتمسفر زمین را تشکیل می‌دهد. به همین دلیل در صنعت، هوا ماده اولیه برای تهیه آرگون خالص است. آرگون معمولاً به روش تقطیر جزء به جزء، جداسازی می‌شود. از این روش برای جداسازی سایر گازهای موجود در هوا مانند نیتروژن، اکسیژن، نئون، کریپتون و زنون نیز استفاده می‌کنند. غلظت آرگون موجود در پوسته زمین و آب دریا به ترتیب 1.2 و 0.45جزء در میلیون است.

ایزوتوپ‌ها گاز آرگون

آرگون سه ایزوتوپ پایدار دارد که از میان آن‌ها، آرگون-40(با فراوانی نسبی %99.6) فراوان‌ترین ایزوتوپ است. ایزوتوپ دیرینه پتاسیم-40 با نیمه‌عمر 1.25میلیارد سال به روش گیراندازی الکترون یا نشر پوزیترون به ایزوتوپ پایدار آرگون-40 (با احتمال %11.2) و به روش واپاشی بتا به ایزوتوپ پایدار کلسیم-40 (با احتمال 88.8٪) واپاشی می‌کند. پژوهشگران، این ویژگی‌ها و نسبت‌ها را برای تعیین سن سنگ‌ها به روش تاریخ‌گذاری پتاسیم و آرگون به کار می‌گیرند.
عنصر آرگون در جدول تناوبی با نشان Ar و عدد اتمی 18 قرار گرفته است . آرگون که سومین گاز بی‌اثر در گروه 8 است تقریبا %1 اتمسفر زمین را تشکیل می‌دهد.
فراوانی ایزوتوپ‌های آرگون در مکان‌های مختلف منظومه شمسی، متفاوت است. در مکان‌هایی مانند زمین که پتاسیم-40 در سنگ‌ها به آرگون-40 تبدیل می‌شود، آرگون-40 فراوان‌ترین ایزوتوپ است. ولی در آرگون تولید شده در سنتز هسته‌ای ستاره‌ای، آرگون-36 (که در فرایند آلفا ساخته می‌شود) بیشترین فراوانی را دارد. به همین دلیل، فراوانی نسبی آرگون-36 در بادهای خورشیدی %84.6 اندازه‌گیری شده‌است. در سیارات سنگی دیگر مانند مریخ و عطارد نیز آرگون-40 فراوانی بسیار بیشتری نسبت به آرگون-40 دارد.

درصد خلوص

گاز در گریدهای مختلفی تولید می‌شود که هر کدام برای کاربردهای خاص مناسب هستند. گریدهای مختلف آرگون بر اساس درصد خلوص و محتوای اکسیژن آنها طبقه‌بندی می‌شوند.
آرگون صنعتی گرید رایج‌ترین گرید Ar است که برای کاربردهای صنعتی مانند جوشکاری و برش استفاده می‌شود. این گرید حاوی حداقل ۹۹.۹۹ درصد آرگون و حداکثر یک دهم درصد اکسیژن است.
آرگون آزمایشگاهی گرید خلوص بالاتری نسبت به آرگون صنعتی دارد و برای کاربردهای آزمایشگاهی مانند طیف‌سنجی و کروماتوگرافی استفاده می‌شود. این گرید حاوی حداقل ۹۹.۹۹۹ درصد آرگون و حداکثر یک صدم درصد اکسیژن است.
آرگون پزشکی گرید خلوص بسیار بالایی دارد و برای کاربردهای پزشکی مانند تولید داروها و تجهیزات پزشکی استفاده می‌شود. این گرید حاوی حداقل ۹۹.۹۹۹۹ درصد آرگون و حداکثر یک هزارم درصد اکسیژن است.

این گاز یک گاز بی‌خطر و غیر سمی است، اما اگر به صورت غلیظ تنفس شود، می‌تواند باعث خفگی شود. همچنین، Arمی‌تواند باعث آتش‌سوزی شود، اما در برابر انفجار مقاوم است.

فروش آرگون، آرگون آزمایشگاهی خالص، Argon gas

گاز آرگون آزمایشگاهی ،خرید آرگون ، تهیه آرگون، تامین آرگون

smileبیشتر بدانید

خودکار پلاسمای ترمیم زخم با گاز آرگون!

چرا نباید سیلندرهای گاز را وارونه کرد؟

چرا در شیشه های دوجداره از گاز آرگون استفاده می‌شود؟

خواص فیزیکی و شیمیایی

عدد اتمی گاز آرگون 18
جرم اتمی گاز آرگون 39.948
نقطه ذوب گاز آرگون -189.2°C
نقطه جوش گاز آرگون -185.7°C
شعاع اتمی گاز آرگون 71pm
ظرفیت گاز آرگون 8
رنگ گاز آرگون  بی‌رنگ
حالت استاندارد گاز آرگون گاز
نام گروه گاز آرگون 18
انرژی یونیزاسیون گاز آرگون 1520kj/mol
شکل الکترونی آرگون 6 1s2 2s2p6 3s23 p
دانسیته گاز آرگون 1.7838
گرمای تبخیر گاز آرگون 6.52kj/mol
گرمای ویژه گاز آرگون 0.520j/kko
شماره سطح انرژی گاز آرگون 3
اولین انرژی گاز آرگون 2
دوره تناوبی گاز آرگون 3
دومین انرژی گاز آرگون 8
سومین انرژی گاز آرگون 8

ایزوتوپ نیمه عمر
Ar-36 پایدار
Ar-37 35.0 روز
Ar-38 پایدار
Ar-39 269.0 سال
Ar-40 پایدار
Ar-41 1.8 ساعت

کاربرد اصلی گاز آرگون عبارتست از

1.صنایع غذایی و نوشیدنی: آرگون جایگزین مناسبی برای نیتروژن می باشد.حلال پذیری و مشخصات مولکولی آرگون خاصیت منحصر به فردی برای کاربرد این گاز در جوار انواع گیاهان می باشد.
2.شیشه و بتون: از گاز آرگون برای پر کردن شیشه های 2 جداره برای ایجاد عایق گرمایی استفاده می شود.
3.صنایع فولاد سازی: گاز آرگون محافظی بین فلز مایع و هوای پیرامون بوده و با جلوگیری تماس آنها از فعل و انفعال جلوگیری می کند. از آرگون برای بهم زدن مذاب و همچنین پاکسازی برای جلوگیری کردن از اکسیداسیون استفاده می شود.
4.آزمایش و پژوهش: از این گاز برای ساخت ترکیبات گازی و تحلیل و آنالیز مواد استفاده می شود. به طور اختصاصی آرگون به عنوان پلاسما در طیف سنجی ICP ,گاز عایق در کوره های گرافیتی جذب اتمی GFAAS, گاز حامل در کروماتوگرافی مواد. از ترکیب آرگون با متان برای شمارنده گازی گایگر یا شمارنده گایگر مولر برای ذرات بنیادی استفاده می شود. آرگون به عنوان گاز دافع در ردیاب XRF کاربرد دارد.
5.جوشکاری, برشکاری, پوشش دهی: آرگون در جوشکاری قوسی به عنوان گاز محافظ و همچنین در برش پلاسما کاربرد دارد. آرگون از اکسیداسیون در زمان جوشکاری جلوگیری می کند. (با دور کردن اکسیژن از محیط جوشکاری)
6.الکترونیک: از آرگون فوق خالص یا خلوص بالا به عنوان گاز حامل و بی اثر برای محافظت از نیمه رساناها در برابر ناخالصی ها استفاده می شود. همچنین محیط مناسب جهت رشد کریستال های سیلیکونی را نیز فراهم می کند. از آرگون برای پر کردن حباب لامپ جهت جلوگیری از خورده شدن تنگستن استفاده می شود.
7.صنعت خودرو و حمل و نقل: از گاز آرگون فشرده شده برای پر کردن ایربگ اتومبیل استفاده می شود.
پرکردن جداره شیشه های دوجداره و حباب لامپها،لیزر و جوشکاری آرگون برای جلوگیری از اکسید شدن فلزات. از گاز آرگون به عنوان جایگزین گاز نیتروژن می توان استفاده نمود.آرگون آزمایشگاهی خالص در مخلوط با متان، آرگون در شمارشگر گایگر و در آشکارساز فلورسانس اشعه X از (XRF) به عنوان گاز دفع کننده استفاده می شود. آرگون صنعتی به عنوان گاز عایق مورد استفاده در جوش قوس الکتریکی، محافظ ریشه و برش پلاسما است. آرگون در جوش محافظ در برابر اکسیداسیون و همچنین بخار گازهای گلخانه ای در طول جوش را کاهش می دهد. آرگون فوق خالص به عنوان گاز حامل برای مولکول های واکنش استفاده می شود، به عنوان گاز بی اثر برای حفاظت از نیمه هادی ها در برابر ناخالصی استفاده می شود. آرگون برای کندوپاش، کاشت یون، پخت و اچ فرآیندهای در نیمه هادی و یا با کارایی بالا تولید مواد استفاده می شود. آرگون به عنوان فضای بی اثر در لامپ های رشته ای استفاده می شود. پر کردن آرگون جلوگیری از خوردگی از رشته تنگستن و در نتیجه لکه های سیاه در لامپ. در مخلوط با برخی از هیدروکربن، آرگون در لوله های رادیویی و شمارنده گایگر استفاده می شود.در لامپهای روشنایی با حرارت بالا استفاده می شود . به عنوان محافظ اتمسفر در برابر افزایش سیلیکون و ژرمانیوم به کار می رود . برای تعیین سن آبهای زیر زمینی به کار می رود.
آرگون در لامپ های فلور سنت ، محفظه های الکترونیکی، گاز محافظ در جوشکاریها، در صنایع تولید تیتانیوم و سایر فلزات فعال و نیز به عنوان محافظ در رشد کریستالهای ژرمانیوم و سیلیکون و بطور کلی در هر کجا که نیاز به محیط خنثی ، عاری از اکسیژن و سایر گاز های فعال باشد (مانند دستگاههای کوانتومتر)، مورد مصرف قرار می گیرد.
آرگون یکی از اعضای خانواده گاز های خنثی و نادر بوده که در هوا تقریبا %0.93وجود دارد. آرگون گازی بی اثر، بی بو، بدون طعم و غیر سمی است. همچنین این گاز بسیار خنثی ، با گاز دیگری ترکیب نشده و به مقدار کم در آب حل می شود. جرم مولکولی آن 39.95 و دمای بحرانی آن 122.3 درجه سانتیگراد است که در دمای بالا تحت هیچ فشاری مایع نشده و بصورت گاز باقی خواهد ماند. دانسیته مایع آرگون در فشار یک بار 1394 است. آرگون بصورت گاز در فشار بالا تا (bar190) در سیلندر هایی به حجم از یک تا ۶۰ لیتر و نیز بصورت مایع در مخازن کرایوجنیک قابل حمل و نگهداری است.

• بعنوان حفاظ گاز ساکن در جوشکاری برقی و برش
• بعنوان پوششی بدون واکنش در تولید تیتانیوم و سایر عناصر واکنشی
• بعنوان محیطی محافظ برای تشکیل بلورهای ژرمانیوم و سیلیکون
• Ice coring و تخمین آبهای زیرزمینی
• در سیستم تنفسی زیر آب غواصی

نکات ایمنی گاز آرگون(MSDS)

احتیاط:گازی به شدت خفه کننده
در هنگام کار با مایع آرگون از دستکش های مناسب پیش بند و چکه محافظ در برابر خیس شدن استفاده کنید. هنگام کار با مایع آرگون استفاده از عینک محافظ الزامی می باشد . از لباسهای محافظ هنگام کار با مایع و کفش ایمنی در هنگام کار و حمل و نقل سیلندر گازی استفاده کنید. در هنگام کار با گاز مورد نظر در محیط های بسته نیاز است سیستم تهویه مناسب باشد.
اين عنصر شيميايي با تنفس توسط بدن انسان جذب مي شود.خطر تنفس در محيط هايي كه عمل تصفيه انجام نمي شود، مقدار گاز آرگون افزايش پيدا مي كند و به سرعت در هوا به حالت فوق اشباع رسيده و خطر اختناق و خفگي را به دنبال دارد.
بر اثر تنفس گاز آرگون، سرگيجه، خستگي، سردرد و خفگي رخ مي دهد. در صورت تماس آرگون مايع با پوست، يخ زدگي در پوست اتفاق مي افتد. اگر مقداري گاز آرگون وارد چشم شود، هم يخ زدگي روي مي دهد.
تنفس: آرگون گازي خنثي است و جزو گازهاي خفه كننده محسوب مي شود. تنفس مقدار زياد آرگون باعث سرگيجه، استفراغ، تهوع، بيهوشي و مرگ مي شود. مرگ در صورتي رخ مي دهد كه فرد در حالت بيهوشي قرار بگيرد و نتواند از خود در برابر اين گاز محافظت كند. زماني كه ميزان اكسيژن محيط پايين باشد، طي چند ثانيه مرگ اتفاق مي افتد.
اثر گازهاي اختناق آور اين است كه سبب كاهش فشار جزيي اكسيژن محيط مي شوند. قبل از بروز علائم ، مقدار اكسيژن ممكن است تا 75 درصد مقدار معمولي اش در هوا كاهش يابد.
علائم: اولين علائم حالت خفگي با تنفس هاي سريع و شديد و كمبود اكسيژن همراه است. هوشياري فرد كاهش مي يابد و عضلات فعاليت خود را از دست مي دهند. به تدريج كليه حواس پنجگانه از بين مي روند. ناپايداري روحي اتفاق مي افتد و فرد احساس خستگي شديد مي كند. به تدريج كه خفگي ادامه مي يابد، تهوع و استفراغ در فرد رخ مي دهد و با از دست دادن هوشياري تشنج كرده و در كما فرو مي رود و در نهايت به مرگ فرد منتهي مي شود.
آرگون37 از متلاشي شدن كلسيم40 درنتيجه انفجارات هسته‌اي زيرزمين بوجود مي‌آيد و داراي نيمه عمر 35 روز است.
مصدوم را به محیط باز منتقل نمائید . در صورت ایست تنفسی به مصدوم اکسیژن مصنوعی دهید .در صورت ایست قلبی عملیات احیاء ریوی را برای فرد انجام دهید .کلیه علائم حیاطی فرد مانند ضربان قلب و فشار خون و دمای بدن مصدوم و … را بصورت مداوم کنترل نمائید .سریعا مصدوم را به مرکز امداد و یا بیمارستان منتقل نمائید .

این گاز را باید توسط افراد آموزش دیده حمل و نقل کنید. سیلندرهای گاز Ar سنگین و می توانند خطرناک باشند. اگر نمی دانید چگونه یک سیلندر گاز آرگون را ایمن حمل کنید، از یک متخصص کمک بگیرید.
در اینجا چند نکته برای نگهداری ایمن آورده شده است:
در مکانی خنک و خشک نگهداری کنید.
دور از منابع احتراق قرار دهید.
توسط افراد آموزش دیده حمل و نقل کنید.
اگر با آرگون کار می کنید، در مکانی با تهویه مناسب کار کنید.

عملیات امداد در هنگام پخش تصادفی گاز در محیط کار 

ابتدا در صورت امکان شیر اصلی را ببندید، وکلیه افراد از محیط خارج گردند. کلیه گاز تجمع یافته در محیط نیاز است با هوای تازه جایگزین گردد. تنها افراد آموزش دیده اجازه دارند با رعایت اصول ایمنی و تجهیزات کامل وارد محیط آلوده شوند وعملیات پاکسازی را انجام دهند .
در صورت بالا رفتن غلظت جایگزین اکسیژن هوای محیط شده و ابتدا موجب خواب آلودگی و سپس ایجاد خفگی می نماید.
میزان تاثیر گازها بر روی بدن به سه عامل بستگی دارد .
1- میزان سمیت گاز
2- درصد گاز پخش شده در محیط
3- زمان تنفس مصدوم

الزامات حمل و انبارش گاز آرگون

در هنگام حمل ، درپوش روی سیلندر می بایست بصورت کامل بسته شود. جهت حمل از چرخ دستی استفاده گردد و سیلندر با زنجیر روی چرخ مهار گردد. در پوش سیلندر در هنگام انبارداری نیاز است بسته بماند. درجه حرارت محیط می بایست کمتر از 22 درجه سانتی گراد باشد. تهویه محیط نگهداری می بایست مناسب باشد. سیلندرها در محل نگهداری می بایست بصورت ایمن مهار گردند . محل نگهداری کلیه سیلندرهای تحت فشار می بایست به دور از آتش باشد. محل نگهداری کلیه سیلندرهای تحت فشار جهت جلوگیری از پوسیدگی آلیاژ سیلندرها می بایست خشک باشد. کلیه سیلندرهای تحت فشاردر محل نگهداری می بایست در مقابل خطرات آسیب فیزیکی به بدنه شیر و سیلندر حفاظت گردند شیر سیلندر حتما فاقد نشتی از گلوئی و سایر قسمت ها باشد . (این مورد به صورت دوره ای با آب صابون کنترل گردد). سیلندرهای نگهداری کلیه گازهای تحت فشار که از جنس فولادی بدون درز می باشند بصورت دوره ای هر پنج سال یک بار مطابق استاندارد ملی ایران با شماره 2972 نیاز است مورد آزمون قرار گیرند.گاز آرگون نمي سوزد. ولي سيلندرهاي محتوي اين گاز ممكن است به دلیل بالا رفتن فشار تركيده يا منفجر شود.به مقدار زياد از اسپري آب براي خنك كردن ظروف محتوي اين گاز استفاده شود.

تاثیرات زیست محیطی 

آسیبهای اکولوژی آرگون گزارش نشده است. در طبیعت آرگون به صورت گازی وجود دارد. آرگون در مناطقی که تصفیه انجام میشود، آرگون به سرعت منتشر میشود.
تاثیر آرگون بر گیاهان یا جانوران هنوز شناخته نشده است. به نظر میرسد که آرگون برای محیطهای آبی خطرناک نباشد.
آرگون فاقد مواد شیمیایی تهی از ازن است و جز آلاینده های تقسیم بندی شده در DOT (Department of Transportation) آمریکا محسوب نمیشود.

تجهیزات آزمایشگاهی مورد استفاده در تجزیه

اسپکترومتر جرمی ، میکروسکوپ ، کرماتوگرافی مایع و گازی ، اشعه x ، جذب اتمی ، مادون قرمز ، کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و اسپکترومتر نشری

گاز میکس آرگون

گاز هیدروژن در بالانس آرگون

آرگون در بالانس دی اکسید کربن

لیست قیمت گاز آرگون

برای دریافت لیست قیمت کپسول آرگون از طریق یکی از راه های ارتباطی درج شده در صفحه تماس با ما، با کارشناسان ما تماس بگیرید. با توجه به نوسانات بازار، امکان وجود اختلاف میان قیمت های اعلام شده در سایت با قیمت روز وجود دارد. از این رو برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی می توانید با ما تماس بگیرید تا کارشناسان شرکت سپهر گاز کاویان جدیدترین پیش فاکتور رو بسته به حجم و گرید گاز در اختیار شما قرار دهند.

خرید آرگون

عوامل مختلفی در خرید سیلندر آرگون دخیل هستند، از جمله:
میزان خلوص مورد نیاز آرگون: آرگون در گریدهای مختلف خلوص موجود است، که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند. به عنوان مثال، آرگون با خلوص 99.99٪ برای جوشکاری تیگ استفاده می شود، در حالی که آرگون با خلوص 99.999٪ برای تولید نیمه هادی ها استفاده می شود.
گرید های موجود در سپهر گاز کاویان آرگون گرید 5/4 ، 2/5 . 5/5 می باشد.
حجم سیلندر مورد نیاز: سیلندرهای آرگون در اندازه های مختلف موجود است.حجم های موجود در سپهر گاز کاویان سیلندر 5 لیتری, سیلندر 10 لیتری, سیلندر 20 لیتری, سیلندر 40 لیتری, سیلندر 50 لیتری با شیرهای S3DIN6 , B
هنگام انتخاب یک سیلندر آرگون، مهم است که نیازهای خاص خود را در نظر بگیرید. اگر مطمئن نیستید که چه نوع آرگون یا چه اندازه سیلندری نیاز دارید، لطفاً با کارشناسان سپهر گاز کاویان تماس بگیرید.
02146837950

02146835980

تهیه گاز آرگون

سپهرگازکاویان دارنده گواهینامه ISO17025 و همچنین آزمایشگاه مرجع اداره استاندارد در خدمت شما مشتریان گرامی می‌باشد. شما می‌توانید برای تهیه آرگون با کیفیت با سپهرگازکاویان تماس بگیرید.

هنگام خرید گاز آرگون، باید به نکات زیر توجه کنید:
حجم گاز مورد نیاز خود را تعیین کنید.
خلوص گاز را انتخاب کنید.
نوع کپسول گاز را انتخاب کنید.

قیمت آرگون

قیمت کپسول آرگون بر اساس حجم و خلوص گاز  آن متغیر می باشد. به طور کلی خرید گاز آرگون به دو صورت امکان پذیر است:

شارژ کپسول آرگون در سیلندر های 5 تا 50لیتری
خرید کپسول یا سیلندر آرگون 5 تا 50لیتری

تامین آرگون

گازهای آزمایشگاهی گازهای حساسی هستند که باگریدها و خلوص های بالا در بازار وجود دارند. گاز به دوصورت آزمایشگاهی و صنعتی در بازار عرضه می‌گردد.

| آرگون آزمایشگاهی | آرگون گاز محافظ جوش | تامین گاز آرگون | تهیه آرگون صنعتی | آسیب های آرگون | آرگون واردات

0912ی | آرگون خلوص بالا | آرگون خالص | تولیدکننده آرگون | خرید آرگون | فروش آرگون | سیلندر آرگون |

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *